Desarrollo de un helado de crema bajo en calorías, a base de una polidextrosa y un suero de leche en polvo



Document title: Desarrollo de un helado de crema bajo en calorías, a base de una polidextrosa y un suero de leche en polvo
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000146833
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Jun-Jul
Volumen: 10
Number: 3
Pages: 13-19
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Polidextrosa,
Alimentos bajos en calorías
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ice creams,
Polydextrose,
Low-calories foods,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).