Algunas novedades de tecnologia de la carne , presentados durante la reunion de junio de 1995 , del institute of food technologist



Document title: Algunas novedades de tecnologia de la carne , presentados durante la reunion de junio de 1995 , del institute of food technologist
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000022057
ISSN: 0187-7666
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 10
Number: 4
Pages: 48-49
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Tecnología,
Estabilidad,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Storage,
Stability,
Technology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).