Composicion, valor nutritivo y valor calorico de los quesos



Document title: Composicion, valor nutritivo y valor calorico de los quesos
Journal: Lácteos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000127993
ISSN: 0187-7666
Authors:

Year:
Season: Feb-Mar
Volumen: 6
Number: 1
Pages: 14-16
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Queso,
Valor nutritivo,
Calorías,
Composición química,
Grasa,
Proteínas
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Cheese,
Nutritive value,
Calories,
Chemical composition,
Fat,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).