Aislamiento e identificación de Streptococcus salivarius sp thermophilus y lactobacillus Delbrueckii sp bulgaricus de un yogurt comercial utilizando medios de cultivo selectivos



Document title: Aislamiento e identificación de Streptococcus salivarius sp thermophilus y lactobacillus Delbrueckii sp bulgaricus de un yogurt comercial utilizando medios de cultivo selectivos
Journal: Lácteos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000025204
ISSN: 0187-7666
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 4
Number: 4
Pages: 10-14
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Yogurt,
Thermophilus,
Lactobacillus,
Streptococcus salivarius
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Yogurt,
Thermophilus,
Lactobacillus,
Streptococcus salivarius
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).