Evaluación de sensibilidad y especificidad del agar Harina de maíz + tween 80, CHROMagar Candida y MicroScan para la identificación de especies aisladas de Candida



Document title: Evaluación de sensibilidad y especificidad del agar Harina de maíz + tween 80, CHROMagar Candida y MicroScan para la identificación de especies aisladas de Candida
Journal: Laborat-acta
Database: PERIÓDICA
System number: 000324100
ISSN: 0187-7607
Authors: 1
2
3
3
2
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México
2Hospital General de México, Servicio de Dermatología, México, Distrito Federal. México
3Hospital General Dr. Manuel Gea González, Laboratorio de Microbiología, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 21
Number: 4
Pages: 79-84
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Medicina
Keyword: Bacterias,
Microbiología,
Medios de cultivo,
Aislamiento bacteriano,
Identificación bacteriana,
Pruebas de sensibilidad,
Candida albicans
Keyword: Biology,
Medicine,
Bacteria,
Microbiology,
Culture media,
Bacterial isolation,
Bacterial identification,
Sensitivity tests,
Candida albicans
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).