Peptidos en alimentos: exorfinas



Document title: Peptidos en alimentos: exorfinas
Journal: La ciencia y el hombre
Database: PERIÓDICA
System number: 000104115
ISSN: 0187-8786
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Abr
Number: 7
Pages: 139-152
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Química farmacéutica,
Fisiología humana,
Péptidos,
Exorfinas,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Biochemistry,
Food chemistry,
Medicinal chemistry,
Human physiology,
Peptides,
Exorphins,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).