Determinación preliminar de los principales alimentos que conforman la dieta de las gallinas criadas en libertad, en comunidades rurales del Municipio del Sauce, Departamento de León, Nicaragua



Document title: Determinación preliminar de los principales alimentos que conforman la dieta de las gallinas criadas en libertad, en comunidades rurales del Municipio del Sauce, Departamento de León, Nicaragua
Journal: La Calera
Database: PERIÓDICA
System number: 000322120
ISSN: 1998-7846
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad Nacional Agraria, Facultad de Ciencia Animal, Managua. Nicaragua
2Danish Institute of Agricultural Sciences, Slagelse. Dinamarca
3University of Copenhagen, Faculty of Life Sciences, Copenhague. Dinamarca
Year:
Season: Jun
Number: 10
Pages: 63-70
Country: Nicaragua
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Aves de corral,
Nutrición animal,
Alimentos,
Dietas,
Gallinas,
Comunidades rurales
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Poultry,
Foods,
Diets,
Hens,
Rural communities
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).