Variación en las frecuencias del alelo 5+10 (GLU D1) en trigo (triticum aestivum L.) y su relación con la mejora de la calidad



Document title: Variación en las frecuencias del alelo 5+10 (GLU D1) en trigo (triticum aestivum L.) y su relación con la mejora de la calidad
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000151353
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Córdoba, Facultad de Ciencias Agropecuarias, Córdoba. Argentina
Year:
Season: Jun
Volumen: 31
Number: 217
Pages: 60-62
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Trigo,
Triticum aestivum,
Calidad,
Proteínas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Wheat,
Triticum aestivum,
Quality,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).