Valores analíticos de aceites de oliva de Andalgalá (Catamarca) y su ajuste para la exportación



Document title: Valores analíticos de aceites de oliva de Andalgalá (Catamarca) y su ajuste para la exportación
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000146818
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Catamarca, Facultad de Ciencias de la Salud, Catamarca. Argentina
Year:
Season: Sep
Volumen: 32
Number: 224
Pages: 50-54
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aceite de oliva,
Estabilidad,
Susceptibilidad oxidativa
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Olive oil,
Stability,
Oxidative susceptibility
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).