Uso de métodos combinados na preservacao de polpa de goiaba



Document title: Uso de métodos combinados na preservacao de polpa de goiaba
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000155724
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
2Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuaria, Informatica Agropecuaria, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Abr
Volumen: 32
Number: 227
Pages: 71-77
Country: Argentina
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Guayaba,
Conservación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Guava,
Preservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).