Uso de las funciones de transferencias para la caracterización de la temperatura y la calidad de alimentos almacenados congelados



Document title: Uso de las funciones de transferencias para la caracterización de la temperatura y la calidad de alimentos almacenados congelados
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000179944
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos, La Plata, Buenos Aires. Argentina
2Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", Facultad de Ingeniería Química, La Habana. Cuba
3Universidad Nacional de La Plata, Facultad de Ingeniería, La Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Mar
Volumen: 33
Number: 232
Pages: 48-54
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Matemáticas
Keyword: Química de alimentos,
Matemáticas aplicadas,
Temperatura,
Funciones de transferencia,
Transferencia de calor,
Alimentos congelados
Keyword: Chemistry,
Mathematics,
Food chemistry,
Applied mathematics,
Temperature,
Transfer funtions,
Heat transfer,
Frozen food
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).