Journal: | La alimentación latinoamericana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000179944 |
ISSN: | 0325-3384 |
Authors: | Dalmendray Gómez, N. A1 Roche, L. A Salvadori, V. O Mascheroni, R. H |
Institutions: | 1Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos, La Plata, Buenos Aires. Argentina 2Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", Facultad de Ingeniería Química, La Habana. Cuba 3Universidad Nacional de La Plata, Facultad de Ingeniería, La Plata, Buenos Aires. Argentina |
Year: | 2000 |
Season: | Mar |
Volumen: | 33 |
Number: | 232 |
Pages: | 48-54 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química, Matemáticas |
Keyword: | Química de alimentos, Matemáticas aplicadas, Temperatura, Funciones de transferencia, Transferencia de calor, Alimentos congelados |
Keyword: | Chemistry, Mathematics, Food chemistry, Applied mathematics, Temperature, Transfer funtions, Heat transfer, Frozen food |
Document request | |