La congelación individual de frambuesas en el sur argentino



Document title: La congelación individual de frambuesas en el sur argentino
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000089952
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos, La Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 21
Number: 169
Pages: 54-60
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Argentina,
Congelación,
Frambuesa,
Composición química,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Argentina,
Freezing,
Raspberry,
Chemical composition,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).