Influencia de las condiciones de secado en la calidad comercial del arroz



Document title: Influencia de las condiciones de secado en la calidad comercial del arroz
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000096209
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Fac Ciencias Exactas Naturales, Dep Industrias, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 23
Number: 177
Pages: 51-64
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Fitotecnia,
Gramíneas,
Secado,
Temperatura,
Humedad,
Arroz,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Crop husbandry,
Gramineae,
Drying,
Temperature,
Moisture,
Rice,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).