Formulacion y desarrollo de un producto semi - elaborado a partir de mezclas vegetales



Document title: Formulacion y desarrollo de un producto semi - elaborado a partir de mezclas vegetales
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000000352
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional de Salta, Facultad de Ciencias de la Salud, Salta. Argentina
Year:
Season: Oct
Volumen: 27
Number: 198
Pages: 22-26
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Alimentos,
Vegetales,
Formulación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Vegetables,
Formulations
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).