Estudio del degomado acuoso y ácido en aceites de girasol



Document title: Estudio del degomado acuoso y ácido en aceites de girasol
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000177389
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos, La Plata, Buenos Aires. Argentina
2Universidad de la República, Facultad de Química, Montevideo. Uruguay
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 34
Number: 238
Pages: 54-60
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Gomas,
Aceite de girasol,
Fosfolípidos,
Degomado
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Gum,
Sunflower oil,
Phospholipids,
Degumming
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).