Estudio de los parametros de operacion en la ultrafiltracion del jugo de remolacha para colorante



Document title: Estudio de los parametros de operacion en la ultrafiltracion del jugo de remolacha para colorante
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000133159
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Investigaciones de la Industria Alimenticia, La Habana. Cuba
Year:
Number: 206
Pages: 34-40
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Betabel,
Betalainas,
Ultrafiltración
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Red beet,
Betalains,
Ultrafiltration
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).