Estudio de la extensión de la vida útil de pizzetas de harina integral mediante el envasado en atmósfera modificada



Document title: Estudio de la extensión de la vida útil de pizzetas de harina integral mediante el envasado en atmósfera modificada
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000179956
ISSN: 0325-3384
Authors:
Year:
Season: Jun
Volumen: 33
Number: 233
Pages: 54-60
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pizza,
Envasado,
Atmósfera modificada,
Bióxido de carbono,
Conservación de alimentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Pizza,
Packaging,
Modified atmosphere,
Carbon dioxide,
Food preservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).