Elaboración y conservación optimizada de bebidas analcohólicas no carbonatadas: una experiencia de trasnferencia tecnológica



Document title: Elaboración y conservación optimizada de bebidas analcohólicas no carbonatadas: una experiencia de trasnferencia tecnológica
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000116563
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Investigaciones para la Industria Química, Buenos Aires. Argentina
2Universidad Nacional de Salta, Salta. Argentina
Year:
Season: Abr
Volumen: 26
Number: 195
Pages: 41-44
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Química industrial,
Argentina,
Bebidas,
Elaboración,
Conservación,
Industria
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Argentina,
Soft drinks,
Elaboration,
Preservation,
Industry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).