Diseño y uso de pruebas de triángulo secuenciales para la selección de evaluadores sensoriales



Document title: Diseño y uso de pruebas de triángulo secuenciales para la selección de evaluadores sensoriales
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000155725
ISSN: 0325-3384
Authors: 1




Institutions: 1Instituto Superior Experimental de Tecnología Alimentaria, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Abr
Volumen: 32
Number: 227
Pages: 78-82
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Evaluación sensorial
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Sensory evaluation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).