Deterioro oxidativo en lecitina de soja



Document title: Deterioro oxidativo en lecitina de soja
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000133160
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional de Córdoba, Fac Ciencias Agropecuarias, Dep Biologia Aplicada, Córdoba. Argentina
Year:
Number: 206
Pages: 42-46
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Química orgánica,
Soya,
Lecitina,
Peróxidos,
Oxidación
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Soybean,
Lecithin,
Oxidation,
Peroxides
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).