Crema de batata enriquecida en proteina con soja predigerida



Document title: Crema de batata enriquecida en proteina con soja predigerida
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000123508
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional de Tucumán, Fac Agronomia Zootecnia, San Miguel de Tucumán, Tucumán. Argentina
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 17
Number: 142
Pages: 79-80
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Ipomoea batatas,
Soya,
Proteínas,
Valor nutritivo
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Ipomoea batatas,
Soybean,
Proteins,
Nutritive value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).