Contenido nutricional del extracto acuoso de la yerba mate en tres formas diferentes de consumo



Document title: Contenido nutricional del extracto acuoso de la yerba mate en tres formas diferentes de consumo
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000146828
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional de Misiones, Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales, Posadas, Misiones. Argentina
Year:
Season: Nov
Volumen: 32
Number: 225
Pages: 48-52
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Nutrientes,
Yerba mate,
Extracto acuoso
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Mate,
Nutrients,
Water extract
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).