Consumo de alimentos en la población de la Universidad Nacional de Luján. Aporte energético y protéico



Document title: Consumo de alimentos en la población de la Universidad Nacional de Luján. Aporte energético y protéico
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000131993
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de Luján, Luján, Buenos Aires. Argentina
2Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Buenos Aires. Argentina
3Universidad de Buenos Aires, Facultad de Farmacia y Bioquímica, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Feb
Volumen: 31
Number: 221
Pages: 28-36
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Nutrición,
Luján,
Dietas,
Energía,
Proteínas
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Nutrition,
Lujan,
Diets,
Energy,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).