Caracterización de la calidad microbiológica de ensaladas verdes en establecimientos gastronómicos



Document title: Caracterización de la calidad microbiológica de ensaladas verdes en establecimientos gastronómicos
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000180042
ISSN: 0325-3384
Authors:


Year:
Season: May-Jun
Volumen: 34
Number: 239
Pages: 50-52
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Medicina,
Química
Keyword: Bacterias,
Microbiología,
Química de alimentos,
Escherichia coli,
Calidad microbiológica,
Ensaladas
Keyword: Biology,
Medicine,
Chemistry,
Bacteria,
Microbiology,
Food chemistry,
Escherichia coli,
Microbiological quality,
Salads
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).