Aplicacion de metodos microbiologicos rapidos en sistemas de produccion de alimentos basados en el analisis de peligros potenciales y puntos criticos de control ( haccp )



Document title: Aplicacion de metodos microbiologicos rapidos en sistemas de produccion de alimentos basados en el analisis de peligros potenciales y puntos criticos de control ( haccp )
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000020070
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Tunney's Pasture, Health Canada, Ottawa, Ontario. Canadá
Year:
Season: Jul
Volumen: 29
Number: 207
Pages: 36-48
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
ARPCC,
Alimentos,
Microbiología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
HACCP,
Foods,
Microbiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).