Industrializacion del tamarindo (tamarindus indica) en costa rica



Document title: Industrializacion del tamarindo (tamarindus indica) en costa rica
Journal: Ingeniería y ciencia química
Database: PERIÓDICA
System number: 000077787
ISSN: 0250-8303
Authors: 1



Institutions: 1Universidad de Costa Rica, San José. Costa Rica
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 11
Number: 1
Pages: 35-37
Country: Costa Rica
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Química industrial,
Ingeniería química,
Costa Rica,
Tamarindo,
Industrialización,
Tamarindus indica,
Pasteurización,
Pulpa
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Chemical engineering,
Costa Rica,
Tamarind,
Industrialization,
Tamarindus indica,
Pasteurization,
Pulp
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).