Modelos reológicos aplicados a masas de trigo y maíz



Document title: Modelos reológicos aplicados a masas de trigo y maíz
Journal: Ingeniería e investigación
Database: PERIÓDICA
System number: 000243835
ISSN: 0120-5609
Authors: 1

Institutions: 1Universidad del Valle, Cali, Valle del Cauca. Colombia
Year:
Season: Ago
Volumen: 25
Number: 2
Pages: 87-93
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Trigo,
Maíz,
Reología,
Modelos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Wheat,
Corn,
Rheology,
Models
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).