Evaluacion del metodo de sedimentacion " dodecil sulfato de sodio " para determinar calidad panadera en mejoramiento de trigo



Document title: Evaluacion del metodo de sedimentacion " dodecil sulfato de sodio " para determinar calidad panadera en mejoramiento de trigo
Journal: Informe técnico - Estación Experimental Regional Agropecuaria Pergamino. INTA
Database: PERIÓDICA
System number: 000041198
Authors:
Year:
Season: May
Number: 185
Pages: 1-12
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Química industrial,
Plantas para uso industrial,
Calidad,
Sedimentación,
Sodio-dodecil sulfato,
Trigo,
Triticum aestivum
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Plants for industrial use,
Baking quality,
Quality,
Sedimentation,
Sodium dodecyl sulfate,
Triticum aestivum,
Wheat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).