Journal: | Informe agropecuario |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000029929 |
ISSN: | 0100-3364 |
Authors: | Vieira, S.D.A1 Lourenco-neto, J.P.M Neves, B.S |
Institutions: | 1Empresa de Pesquisa Agropecuaria de Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais. Brasil |
Year: | 1982 |
Season: | Abr |
Volumen: | 8 |
Number: | 88 |
Pages: | 33-36 |
Country: | Brasil |
Document type: | Artículo |
Approach: | Divulgación, descriptivo |
Disciplines: | Biología, Química |
Keyword: | Bacterias, Hongos, Química de alimentos, Brasil, Elaboración, Minas Gerais, Penicillium glaucum, Queso azul, Roquefort-queso |
Keyword: | Biology, Chemistry, Bacteria, Fungi, Food chemistry, Brazil, Blue cheese, Manufacture technique, Minas Gerais, Penicillium glaucum, Roquefort cheese |
Document request | |