Tecnicas de concentracion del lactosuero. Caracteristicas de los concentrados



Document title: Tecnicas de concentracion del lactosuero. Caracteristicas de los concentrados
Journal: Industria lechera
Database: PERIÓDICA
System number: 000032823
ISSN: 0046-9181
Authors:
Year:
Season: Dic
Volumen: 62
Number: 673
Pages: 22-31
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Concentración,
Hiperfiltracion,
Leche-suero,
Osmosis inversa,
Ultrafiltración
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Concentration,
Hyperfiltration,
Milk whey,
Osmosis-reverse,
Ultrafiltration
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).