Uso de microorganismos en métodos no tradicionales para incrementar la seguridad de la carne



Document title: Uso de microorganismos en métodos no tradicionales para incrementar la seguridad de la carne
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000174990
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1University of Georgia, Centro para la mejora de la Seguridad y Calidad de Alimentos, Athens, Georgia. Estados Unidos de América
Year:
Season: Dic
Volumen: 33
Number: 121
Pages: 56-59
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Microbiología,
Química de alimentos,
Carne,
Probióticos,
Escherichia coli,
Salmonella
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Microbiology,
Food chemistry,
Meat,
Probiotics,
Escherichia coli,
Salmonella
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).