Tratamiento de agua para la utilización en chacinados y embutidos



Document title: Tratamiento de agua para la utilización en chacinados y embutidos
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000132083
ISSN: 0325-3414
Institutions: 1INHI S.R.L, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Abr
Volumen: 31
Number: 110
Pages: 41-42
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería ambiental,
Tratamiento de aguas,
Embutidos,
Industria alimentaria
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Environmental engineering,
Water treatment,
Sausage,
Food industry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).