Tecnologia de la elaboracion de productos a partir del mejillon. Parte ii : elaboracion de mejillon congelado, en conserva y como preservas



Document title: Tecnologia de la elaboracion de productos a partir del mejillon. Parte ii : elaboracion de mejillon congelado, en conserva y como preservas
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000128628
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Tecnología Industrial, Centro de Investigación en Tecnología Pesquera, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 19
Number: 87
Pages: 28-34
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Mejillones,
Congelación,
Conservación,
Procesamiento
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Mussels,
Freezing,
Preservation,
Processing
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).