Tecnologia de conservas para el aprovechamiento de los distintos subproductos carnicos



Document title: Tecnologia de conservas para el aprovechamiento de los distintos subproductos carnicos
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000106251
ISSN: 0325-3414
Authors:
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 18
Number: 79
Pages: 40-42
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Conservas,
Carne,
Subproductos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Preserves,
Byproducts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).