Sistema ARICPC para jamón serrano: métodos de análisis microbiológico



Document title: Sistema ARICPC para jamón serrano: métodos de análisis microbiológico
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000008441
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Secretaría de Comercio y Fomento Industrial, Instituto de Fermentaciones Industriales, Oaxaca. México
Year:
Season: Oct
Volumen: 27
Number: 97
Pages: 39-45
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
ARPCC,
Jamón,
Microbiología,
Productos cárnicos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Hams,
HACCP,
Microbiology,
Meat products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).