Puntos criticos de control en la elaboracion de productos pesqueros congelados



Document title: Puntos criticos de control en la elaboracion de productos pesqueros congelados
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000130898
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Tecnología Industrial, Centro de Investigación en Tecnología Pesquera, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 14
Number: 67
Pages: 35-39
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Teórico, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Pesca,
Productos pesqueros,
Congelación,
Materias primas,
Temperatura,
Almacenamiento,
Control de calidad
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Fisheries,
Fishery products,
Freezing,
Raw materials,
Temperature,
Storage,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).