Plantas procesadoras de pollos : efecto de la concentracion de cloro adicionada al agua del chiller , en la vida util de canales evisceradas , conservadas a 5 grados centigrados



Document title: Plantas procesadoras de pollos : efecto de la concentracion de cloro adicionada al agua del chiller , en la vida util de canales evisceradas , conservadas a 5 grados centigrados
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000016339
ISSN: 0325-3414
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 17
Number: 75
Pages: 20-32
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Agua,
Cloro,
Pollos,
Canal,
Conservación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Water,
Chicken,
Carcass,
Chlorine,
Preservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).