Planilla de puntaje organoleptico para langostino ( pleoticus muelleri ) fresco y congelado



Document title: Planilla de puntaje organoleptico para langostino ( pleoticus muelleri ) fresco y congelado
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000016342
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigación y Desarrollo Pesquero, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 17
Number: 75
Pages: 40-43
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Langostinos,
Organolepsis,
Pleoticus muelleri
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Crawfish,
Organolepsis,
Pleoticus muelleri
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).