Journal: | Industria cárnica latinoamericana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000177272 |
ISSN: | 0325-3414 |
Authors: | Risso, Susana L1 Córdoba, Osvaldo L Giannini, Daniel H Yeannes, María I |
Institutions: | 1Universidad Nacional de la Patagonia San Juan Bosco, Facultad de Ciencias Naturales, Comodoro Rivadavia, Chubut. Argentina 2Universidad Nacional de Mar del Plata, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina |
Year: | 2001 |
Season: | Ene-Mar |
Number: | 122 |
Pages: | 37-40 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Mariscos, Camarón, Pleoticus muelleri, Evaluación sensorial |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Seafood, Shrimp, Pleoticus muelleri, Sensorial test |
Document request | |