Parámetros químicos y evaluación sensorial para langostino (Pleoticus muelleri) fresco y congelado



Document title: Parámetros químicos y evaluación sensorial para langostino (Pleoticus muelleri) fresco y congelado
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000177272
ISSN: 0325-3414
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de la Patagonia San Juan Bosco, Facultad de Ciencias Naturales, Comodoro Rivadavia, Chubut. Argentina
2Universidad Nacional de Mar del Plata, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ene-Mar
Number: 122
Pages: 37-40
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Mariscos,
Camarón,
Pleoticus muelleri,
Evaluación sensorial
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Seafood,
Shrimp,
Pleoticus muelleri,
Sensorial test
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).