Journal: | Industria cárnica latinoamericana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000171925 |
ISSN: | 0325-3414 |
Authors: | Barbuto, P.A1 Alvarez, M.S Michaine, S |
Institutions: | 1Universidad Nacional de Luján, Departamento de Tecnología, Luján, Buenos Aires. Argentina 2Consultora en Higiene y Seguridad de Alimentos, Buenos Aires. Argentina |
Year: | 2000 |
Season: | Jul |
Volumen: | 33 |
Number: | 119 |
Pages: | 42-48 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química, Medicina |
Keyword: | Química de alimentos, Microbiología, Control de calidad, Control microbiológico, ATP, Bioluminiscencia, Higiene, Desinfección |
Keyword: | Chemistry, Medicine, Food chemistry, Microbiology, Quality control, Microbiological control, ATP, Bioluminescence, Hygiene, Disinfection |
Document request | |