La calidad microbiologica del jamon cocido que se comercializa en el area metropolitana de la ciudad de mexico



Document title: La calidad microbiologica del jamon cocido que se comercializa en el area metropolitana de la ciudad de mexico
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000127983
ISSN: 0325-3414
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Tlalpan, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep
Volumen: 20
Number: 93
Pages: 33-40
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Contaminación,
México,
Jamón,
Staphylococcus aureus,
Higiene,
Coliformes,
Norma Oficial Mexicana,
Salmonella,
Ciudad de México,
Microbiología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Mexico,
Ham,
Staphylococcus aureus,
Sanitation,
Coliforms,
Nom,
Salmonella,
Mexico City,
Microbiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).