Incidencia de bacillus cereus en canales de pollo frescas, refrigeradas y congeladas



Document title: Incidencia de bacillus cereus en canales de pollo frescas, refrigeradas y congeladas
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000127968
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Fac Bioquimica Ciencias Biologicas, Catedra Microbiologia General, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 18
Number: 80
Pages: 35-42
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Biología,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Microbiología,
Bacillus cereus,
Pollos,
Refrigeración,
Congelación,
Intoxicación
Keyword: Chemistry,
Biology,
Medicine,
Food chemistry,
Bacteria,
Microbiology,
Bacillus cereus,
Poultry,
Refrigeration,
Freezing,
Intoxication
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).