Evolucion de la calidad microbiana y organoleptica de higado de ovino almacenado en refrigeracion a 0 y 3 grados c



Document title: Evolucion de la calidad microbiana y organoleptica de higado de ovino almacenado en refrigeracion a 0 y 3 grados c
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000128632
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Zaragoza, Fac Veterinaria, Dep Produccion Animal Ciencia Alimentos, Zaragoza. España
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 19
Number: 87
Pages: 45-46
Country: Argentina
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Organolepsis,
Hígado,
Refrigeración,
1991
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Organolepsis,
Liver,
Freezing,
1991
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).