Estudio sobre las contribuciones de las proteínas concentradas de soja, texturizadas y funcionales, en productos a base de carne de aves



Document title: Estudio sobre las contribuciones de las proteínas concentradas de soja, texturizadas y funcionales, en productos a base de carne de aves
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000149393
ISSN: 0325-3414
Authors:


Year:
Season: Ago
Volumen: 30
Number: 107
Pages: 37-40
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Aves de corral,
Proteínas,
Soya,
Carne,
Aves
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Poultry,
Proteins,
Soybean,
Meat,
Birds
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).