Estudio de la eficacia del sorbato de potasio en la conservación de pasta de chorizo de humedad intermedia



Document title: Estudio de la eficacia del sorbato de potasio en la conservación de pasta de chorizo de humedad intermedia
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000150588
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Nutrición e Higiene de los Alimentos, La Habana. Cuba
2Instituto de Investigaciones para la Industria Alimentaria, La Lisa, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr
Volumen: 32
Number: 114
Pages: 47-49
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Sorbato de potasio,
Humedad,
Conservación,
Chorizo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Potasium sorbate,
Moisture,
Preservation,
Meat products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).