Estudio de fórmulas para la obtención de sabor cárnico a partir de extractos proteínicos



Document title: Estudio de fórmulas para la obtención de sabor cárnico a partir de extractos proteínicos
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000171927
ISSN: 0325-3414
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 33
Number: 119
Pages: 53-59
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Sabor cárnico,
Hidrolizados proteicos,
Saborizantes,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat flavor,
Protein hydrolysates,
Flavorings,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).