Empleo de dioxido de cloro como aditivo en la conservacion a bordo de merluza (merluccius hubbsi)



Document title: Empleo de dioxido de cloro como aditivo en la conservacion a bordo de merluza (merluccius hubbsi)
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000096647
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigación y Desarrollo Pesquero, Lab Procesamiento, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 14
Number: 70
Pages: 16-19
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Dióxido de cloro,
Aditivos,
Conservadores,
Merluza,
Merluccius hubbsi
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Chlorine dioxide,
Additives,
Preservers,
Hake,
Merluccius hubbsi
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).