El valor R, el pH y la capacidad de retención del agua como predictores de la terneza de la carne en reses bovinas con y sin electroestimulación



Document title: El valor R, el pH y la capacidad de retención del agua como predictores de la terneza de la carne en reses bovinas con y sin electroestimulación
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000150587
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Tecnología de Alimentos, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Abr
Volumen: 32
Number: 114
Pages: 37-46
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Canales,
Electroestimulación,
Retención de agua
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Carcass,
Electrical stimulation,
Water retention
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).