El club de la carne. Lecciones para aprender de exitosos exportadores europeos de carne vacuna en Italia



Document title: El club de la carne. Lecciones para aprender de exitosos exportadores europeos de carne vacuna en Italia
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000143769
ISSN: 0325-3414
Authors:
Year:
Season: Oct
Volumen: 31
Number: 108
Pages: 32-35
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Exportaciones,
Europa,
Italia
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Exports,
Europe,
Italy
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).