Determinación de nemátodos en filetes de merluza y la aplicación del frío como método de control



Document title: Determinación de nemátodos en filetes de merluza y la aplicación del frío como método de control
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000144450
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires, Facultad de Veterinaria, Tandil, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Dic
Volumen: 31
Number: 109
Pages: 25-33
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Toxicología,
Pescado,
Merluza,
Refrigeración,
Nemátodos,
Parásitos
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Toxicology,
Fish,
Hake,
Refrigeration,
Nematodes,
Parasites
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).